sunnuntai 3. marraskuuta 2013

AWSOME NEWS

Moikka! Mulla on teille iha huippu uutisia, nimittäin nyt se kävi toteeen, se että varattiin mulle ensi kesäksi kesävaihto Yhdysvaltoihin!!! En voi käsittää tätä todeksi. Valittiin järjestöksi EF, sillä heiltä löytyi juuri sellainen matka vaihtoehto kun olin toivonut. En kokenut, että vaihtovuosi olisi minun juttu, mutta jotain haluaisin silti kokea ulkomailla, vaan lyhyemmällä ajalla. EF:llä on mahdollista lähteä kuukaudeksi erilaisiin kohtseisiin ihan ''vaihto-tyylillä''. Menen isäntäperheeseen, jota aletaan kohta etsiskelemään, ja käyn koulua paikallisten nuorten kanssa:) Mistään paikasta ei ole vielä varmaa tietoa, eikä ajankohdastakaan. Tarkoitus kuitenkin olisi ensisijaisesti lähteä Floridaan kesäkuun lopulla, toisena vaihtoehtona Kaliforniaan kesäkuun puolessavälissä. Olen aivan intoa täynnä! Toivon, että tästä mahtavasta kokemuksesta olisi sitten hyötyöä ensi syksynä kirjoitettavaan englantiin. Ensi maanantaina mennään jo alkuinfo tilaisuuteen ja tulen varmasti kertomaan matkasta paljon täällä bloginkin puolella :) Onko teistä kukaan menossa tai kenties ollu jo kyseisen tyylisellä matkalla?

kuva
love-linda maria

11 kommenttia:

 1. Wau mikä mahdollisuus! Kuulostaa ihan mahtavalta "kevyemmältä vaihtoehdolta" vaihtovuodelle <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oon aivan innoissani :)

   Poista
 2. en oo ikinä kuullutkaan, että tollanen kesävaihto ois mahdollinen ! :o kiinnostais itteänikin hirmusesti :)
  http://nelliuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kuulin tälläsestä vasta viimekesänä ja innostuin samantien :) Tällänen on varmasti vielä vähän ''opettavampi'' kokemus kielimatkan sijaan :)

   Poista
 3. Kuulostaa upeelta, olin vasta Floridassa ja jos sinne pääset niin tulee varmasti mahtava kokemus! Tai no mahtava kokemus se on varmasti noissa muissakin paikoissa!! :-)

  xx Sarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, vitsit! Innostun kokoaika vaan lisää!! :D

   Poista
 4. Anonyymi11/03/2013

  Kannattaa todellakin lähteä, olin kesävaihdossa ja kielioppia ei niin hirveästi tullut opittua, mutta rohkeutta puhumiseen sain paljon :) millä olet tehnyt päivä-laskurin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi! Rohkeutta juuri tarviinkin, sillä jo siitäkin on hyötyä esim. kuunteluissa, samlla kielikorva paranee ja eiköhän siinä samassa vahvistu jonkun verran se kielioppikin :) Laskurina käytin ''dreamdays'' -appia :D

   Poista
 5. Oi juma miten siistiltä kuulostaa!! Toivottavasti kaikki vaa toimii ton järjestön kanssa:-)!

  VastaaPoista
 6. Ite olin viime kesänä EFn kautta kuukauden Kaliforniassa :) Oli aivan mahtava kokemus! Suosittelen! Toki järjestössä muutamia miinuksiakin mut ihan ok toimi kuitenki :D

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi! Vitsit, miksen oo bongannu tätä aikasemmin! :) ♥ Jään ehdottomasti seurailemaan myös jatkossa!

  Olis kiva jos kurkkaisit myös, ja heittäisit vaikka kommenttia, niitä kun on aina kiva saada ja antaa! :)
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

kiitos asiallisesta kommentistasi :)