torstai 3. lokakuuta 2013

MY PROMDRESS

Moikka ja hyvät lokakuun alut kaiklle :) Tulin kertomaan teille, että tänään sain hakea oman unelma wanhojentanssi mekkoni Zazabellsta. Mekkon on mielestäni kuin luotu mulle ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Tarkoitukseni oli aluksi ostaa vaalenapunainen hyvin simppeli mekko, mutta kun sovitin hieman lämpimämmän väristä ''iso/ muhkeaa'' mekkoa, rakastuin. En näyttänyt niin kalepalta ja mekko oli hienostuneen prinsessamainen menemättä kuitenkaan överiksi, vaikka timanttia on paljon :) Mielestäni mekko korostaa kivasti vyötäröä ja pitkää kaulaani ( onkohan se hyvä juttu ?) :D . Tänään sain liikkeessä esitellä menkon poikaystävälleni ja samalla siis tanssiparilleni, ja mikä tärkeintä, hän piti mekosta todella paljon ja sanoi mua todelliseksi prinsessaksi, hih :D valitan kuvat ovat pieniä ja huonolaatuisia, koska napsittiin ne iphonella :/ MITÄ TYKKÄÄTTE, mielipiteitä ? :)

Love-linda maria

10 kommenttia:

 1. wau se on todella todella upea! en malta oottaa, että nään sun kampaukset ja kaikki <:

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko, onnea tansseihin!! Pitäkää kunnon prinsessapäivä :)

  VastaaPoista
 3. en kestä aivan superihana!!:)

  VastaaPoista
 4. Apua miten ihana mekko!! :)

  VastaaPoista
 5. Ah niiiin ihana! Ihan täydellinen :)

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko! Tosi jännä toi vyötärön kohta, onko se läpinäkyvää vai vaaleaa kannasta?(: Itse kävin teettämässä ja tässä odottelen millainen lopputulos on.. Odotan niin vanhoja!(:

  VastaaPoista
 7. Upea mekko ja sopii sulle kauniisti! :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi10/04/2013

  PRINSESSA <3

  VastaaPoista
 9. Anonyymi10/05/2013

  Wou! Upee mekko etin viimevuon itellekki wanhoihin tollast mekkoo mut en sillo löytäny, tosi upee:)!

  VastaaPoista
 10. KIITOS KAIKKI IHANISTA KOMMENTEISTA <3 ootan tulevaa päivää niiin paljon! todellinen prinsessa päivä :) ja tosiian vyötärö kangas on läpikuultavaa, ei kuitenkaan ihan läpinäkyvää, mun mielestä tosi kivan näkönen, hih !

  VastaaPoista

kiitos asiallisesta kommentistasi :)