torstai 1. elokuuta 2013

AUGUST IS HERE

Moikka ihanat lukijat !
Nyt se elokuu sitten oikeasti alkoi... muisteltiin tuossa kavereiden kanssa kuinka vielä istuttiin koulunpenkeillä ja mietittiin mitä kaikkea tämä kesä tuokaan tullessaan. No vielä ei murehdita koulun alkua, sillä vielä on kesää jäljellä ;-)
Tämä päivä kului mukavasti ystäväni Auroran seurassa, jota en ole kesäloman aikana kerinnyt nähdä lainkaan. Tutustuimme Auroran kanssa lukiossa ja tanssitunneilla, teimme myös yhteisen duon viimevuoden streetin sm karsintoihin :) Päivä alkoi ihanialla Kulmiksen salaateilla, rupatteluilla ja kuvailulla.farkut- vero moda, kengät- H&M, laukku- prada, kauluspaita- New yorker, villapaita- H&M, kello- thaimaa


 Illalla päätettiin lähteä Flamingoon leffaan, katsomaan ''Puhdistuksen yö'' (The purge)
Leffan ''pääidea'' oli aivan kamala, tai siis että ihmisten tappaminen puhdistaisi ja parantaisi maailmaa..hyi! Leffa oli kyllä mielestäni ihan hyvä, sillä pidän kauhuleffoista mitkä eivät ole raakoja vaan, että jännitystä on ilmassa. Muutama sydänkohtauksenalkukin tuli saatua.. :D Oletteko nähneet kyseistä elokuvaa tai haluaisitteko nähdä? :)

 

Love-linda maria

6 kommenttia:

 1. huii, jos idea on tuommonen niin taitaa leffa jäädä multa välistä:D hurjan ihana asu sulla muuten, simppelin tyylikäs <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo iha kylmätväreet ku miettii sitä leffaa.. hui xd ja kiitos paljon <3

   Poista
 2. namnaamm noi salaatit ! tuli nälkä :D

  VastaaPoista
 3. Nam kulmiksen salaatit! :)

  VastaaPoista

kiitos asiallisesta kommentistasi :)