sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

SUMMER UP

Heipsan!
Vihdoinkin kotiuduttu rankalta, mutta mahtavalta viikonlopulta Lahden Summer up -festivaalilta :) Festari sijaitsi tosiian Lahden Mukkulassa ja musiikkina soi urbaania musiikkia. Itselläni kerta oli ensimmäinen kyseisellä festarilla, mutta viimeiseksi ei kyllä jää ;-) Meno oli aivan huikeaa!! Hyvää musiikkia (lempparit olivat: Cheek, Far east movemet, Nygård ja Tuomas Kauhanen ) telttailua, ystäviä, naurua, laulua ja tanssia. Oli myös ensimmäinen kertani yöpyä festarin telttakylässä ja siellähän ne parhaat jatkot olivat ;-) uusia ystäviä tuli ja omassa teltassa seurana parhaat kaverit, mitä parempaa voisikaan olla ! :) Hieman vettä tuli taivaalta, teltta oli läpimärkä ja puoli vinossa, väsymys niskassa ja bajamaja kiintiö täynnä :-D Kiitos kaikille festarista, oli mahtava meiniki.
ps. nyt suuntana Thaimaa, joten parin viikon päästä runsas kuvainen postaus ;-)

parhaat kaverukset lähössä telttailemaan ;-)

paita-Gina, sortsit-H&M, kengät-Thaimaa, leilei ;-)
Janita <3
Blondit tuulessa ! Tuuli <3
Meno iha mieletön !!
Ella ja saija
instagram @lindauuu ja @venla_t
 Love-linda maria

8 kommenttia:

 1. Anonyymi7/08/2013

  Oisit laittanu viel vähä pienemmät shortsit päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no nyt kun mietitään millaisia sortseja kaupoissa on, niin nuo eivät kuitenkaa lyhyimpiä ole. Mutta kiitos mielipiteestä!

   Poista
 2. näyttää kivalta viikonlopulta:)

  VastaaPoista
 3. näyttääpä kivalta! mä oon halunnut aina käydä summer upissa mutta ikinä ei jotenkin onnistu, aina on töitä tms! ehkä ensi vuonna :) juu kyllä, pakko, niin mageelta näyttää toi meininki;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli tiukasta kiinni kerkeänkö, kun lhettii. heti perään thaimaaseen perheen voimin! mutta mene ihmeessä ensi vuonna, varmasti hyvä kokemus :)

   Poista
 4. Ihania kesäkuvia ja ihania kesätyttöjä <3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6/27/2015

  Haluisin vaan kysyä sulta et varastettiinko teiltä mitään teltasta? ja millaset ne pesumahdollisuudet on siel telttakylässä? ku ite oon menos sinne telttakylään nyt ens viikolla ni ois kiva tietää:)

  VastaaPoista

kiitos asiallisesta kommentistasi :)